Over ons…

Bouwonderneming Dekker is een onderneming van Harald en Mara Dekker, gevestigd in Stadskanaal.

Vanaf jongs af aan heeft Harald affiniteit met de bouw, zijn vader is timmervakman en leerde hem al veel technische vaardigheden. Qua achtergrond heeft Harald Bouwkunde (MBO4) gestudeerd en hierna de Aannemersopleiding succesvol afgerond met een vakdiploma Burgerlijke en Utiliteitsbouw en een diploma voor bedrijfstechniek bouwbedrijf. Sinds 2005 is hij in het werkveld actief, met werkervaring als technisch tekenaar, calculator, werkvoorbereider en verkoper. Sinds 2016 is hij de onderneming gestart onder de naam Bouwsupport Dekker, als eenmanszaak. Tevens in het bezit van het PU certificaat (augustus 2023).

Mara heeft na het behalen van haar Bachelor of Business Administration ervaring opgedaan in de uitzendwereld en horeca en is sinds 2018 betrokken bij de onderneming, door middel van het uitwerken van bestektekeningen, het voeren van de administratie en verrichten van sales taken.
Vanwege groei is Bouwonderneming Dekker sinds 2020 een Vennootschap onder Firma.

Wij zijn verder een erkend leerbedrijf en hebben regelmatig stagiaires onder onze hoede.

Voor meer informatie of specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Tevens kunt u ons altijd bereiken via info@bouwondernemingdekker.nl

Bouwonderneming Dekker V.O.F.
H.J. Kniggekade 8
9503 RG Stadskanaal
KVK77163389